Foto, Livet och bloggen, Utrustning
comments 19

New camera equipment- A vintagelooking camera bag.

Bought some new camera equipment on aliexpress.com after getting back from Lima. For you who deosn´t know, Aliexpress is a good place to look into for weird and cheap stuff. Since I was a broke student some weeks ago (still is) it was a good alternative to buy camera equipment that otherwise, I am sad to say, is very expensive in Sweden.

This vintage looking camera bag arrived during the week and I´m waiting for some other equipment to come soon. This bag doesn´t look very big but both my work lap top fits into it along with my Canon 5D Mark iii, as well as one lens. There is also two side pockets and one on the back where I keep my phones as well have easy access to my wallet.

I have decided to carry my 50mm (cheap) Canon lens with me to work and wherever I go so I can take all these spontaneous photos that I love to take.. 🙂

During my three months in Lima, I carried around everything in a camera backpack from LovePro that cost around 180 dollars (1200 sek) compared to this vintage-looking thing that I got to the bargain price of 37 dollars (250sek).

The shipping is free but takes some time.

Katarina

Vintage Camera bag with no name from Aliexpress.com as well as iPhone 5 (my work phone) and Canon 24-105 mm, f4, Canon lens. The photo is taken with my Canon 50 mm, f 1,8 ii, lens.

HH7A6275 HH7A6277

19 Comments

 1. Snygg bag.
  Själv kör jag bara med ryggsäck. Klart det blir tungt med tripod och några objektiv i den. Det är smällar man får ta + att jag oftast går i stövlar, svettigt är det. Men man vet ju aldrig, vad som komma skall, kanske måste man vada över något vattendrag.
  Önskar dig en fortsatt fin helg.

  • Ja, samma här egentligen. Kör med ryggsäck. Men min tripod passar inte i den. Får nog investera i en lite mindre och bättre tripod i framtiden. Men den jag har nu var min första och den var inte så genomtänkt mer än att den var ”lätt” att bära.

   • När det gäller tripod … jag köpte ett helt galet första stativ. Det jag har nu, går att vinkla åt alla håll. Dock måste jag erkänna … bär inte det med mig varje gång jag sticker ut och fotar. Tycker fortfarande att det är lite bökigt att jobba med stativ.
    För en vecka sedan, stod jag i en rätt så grund å och plåtade med stativ. Men underlaget, åbotten, gjorde mig galen, ha ha.
    Man måste väl vänja sig och förstå vad det handlar om.

    • Jo men det är ju så. Släpar med mig det ibland men som sagt. Det är ju inte helt lätt att få det rätt när det är ojämnt. Tog bilden av vattenfallet i svensk djungel och fick en fästing och 3000 myggbett på köpet. Bara att slå upp stativet när man hittar en sweetspot tar ju tid.

 2. Jag kör med vanlig handväska. Gillar storformat. Ibland ryggsäck i skin bara inga vaddar inuti. men framför allt hittar jag aldrig nåt som jag verkligen skulle falla för.
  Och så vill jag inte se proffsig ut.

 3. I have a Domke F6 for general walk about use. Smallish but holds a couple of lenses, some water, a snack bar, a few accessories (filters etc) and most importantly it doesn’t look like a camera bag. Yours reminds me of a Billingham camera bag. Very nice 🙂

 4. It was hard to find your page in google.
  I found it on 17 position, you should build some quality backlinks , it will
  help you to increase traffic. I know how to help you, just type in google – k2 seo tips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.