Livet och bloggen
comment 1

Grythyttan: ´Varför jag bloggar´

I skrivande stund börjar hösten och det är mörkt utanför mitt hem. Jag har bott i Grythyttan i 1 år och har börjat studera min master i journalistik.

Jag fann ganska snart nyttan i att starta en blogg och har efter någon veckas planering (mest lite googlande) gjort slag i saken. Grundtanken är att öva på de färdigheter som krävs av en journalist: både texter, foton och även att få andra att delta och kommentera de texter jag skriver och material jag delar.

Introduktionen av de nya studenterna är slut och alla ´gamla´ studenter har välkomnats tillbaka till Grythyttan. Detta känns som ett bra år att börja blogga och jag hoppas på kommentarer på mina texter och foton framöver.

Katarina

Bild: Första kvällen vid Grythyttans sektions introduktion av nya studenter

SAM_2918

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.