Resor
comments 6

Det ska visa sig att Seattle är en Bloody Mary stad.

11 juni, 2018

Efter att ha landat checkar vi in på Ace Hotel och gör sedan staden. Gata upp och gata ner, genom gränder med tuggummi och fisklukt. Min förkylda näsa skonas. Likt San Fransisco är Seattle backigt, backigare än jag förväntar mig när jag kommer ut från den smala trappuppgången vid Ace Hotel. Med rosslig hals får jag pausa i vartannat steg, men till Pike market är det nerföra och tur är väl det.

 

Klänningen som fick två tulltjänstemän på fall.

Pike market är en traditionell hantverksmarknad med krims krams men också allt från havet och lite därtill. Jag äter fish and chips på Lowell´s, en av barerna inslängda i marknaden och dricker en Bloody Mary. Det ska visa sig att Seattle är en Bloody Mary stad och den nu första röda drycken blir sedan inte min sista.

Ace Hotel, Seattle. Det blir inte så mycket mer hipsterigt än det här.

Att anlända på andra sidan Atlanten mitt på dagen med känslan att det borde vara mitt i natten tvingar hem tre trötta tjejer i solnedgång. Förbi Pariserhjul och en kuriosashop. Jag har ett konstant lock i öronen men vad gör väl det när jag har anlänt till ett Seattle med en hel massa barm. Jag tänker att jag får helt enkelt bo i en glasburk ett tag.

Katarina

Pike market.

Seattle Gum Wall.

6 Comments

  1. Pingback: Sömnlös i Seattle | Fantasiresor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.