Resor
comments 14

Yosemite Forever

När en precis kommit hem från en resa, av Yosemiteresans magnitud, är det svårt att samla tankarna. För vad ska en göra med sex dagars heltids-fotograferande?

Satt på planet hem och försökte att organisera kommande text och bildinlägg om Yosemite, när jag inser att det är helt omöjligt. Även om jag delar upp inläggen i stora sjok, har jag kommit fram till att det kommer ta hela november. Ni läsare kommer kvävas av Yosemite-bilder sakta och inget annat kommer få rum på bloggen. Och, ja, så kan det ju inte vara!

Så jag ruskade om mig själv över en kopp te och kom på den mest briljanta lösningen. Helt enkelt att jag talar om hur jag tänkt och låter det ta den tid det tar. För jag vill helt enkelt blogga om annat också, som snö, livet och andra tips och trix i resevärlden.

Om det inte vore för The Photographer´s Guide, hade vi aldrig hittat till South tufa som ligger utanför Yosemite nära den lilla byn Lee Vining. 

Idén jag fick, ganska snart under tiden i Yosemite, började med den bok jag köpte på Ansel Adams Gallery som jag sen lusläste som en liten bibel under min vistelse, The Photographer´s Guide to Yosemite av Michael Frye. Boken, som är så himla bra, tar upp alla fotoplatser att besöka i Yosemite, värda namnet. Jag tänker att jag ska skriva om parken, inlägg för inlägg och sen, när jag fått ihop tillräckligt många, göra en stor guide till Yosemite med en massa fototips med en personlig touch. En guide jag sedan fyller på och uppdaterar efterhand inläggen kommer och när jag återvänder. Hur låter det?

Jag är iaf superpepp och lovar många ord som ”magiskt”, ”supervackert” ”helt otroligt” osv i mina inlägg. För mindre än så, kan ni ju inte förvänta er.

Så häng med. Första inlägget, kommer under veckan!

Katarina

14 Comments

  1. Pingback: Bo naturnära på Yosemite View Lodge – Resemagazinet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.