Resor
comments 3

Att resa i färg: en hampafarm i Adzelviesi – Lettland

Sitter här innan jobbet, dricker min kaffe och filosoferar om livet. Bästa tiden på morgonen. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar färgfotografier så har därför bestämt mig för att släppa en alldeles egen inläggstyp, ”Att resa i färg”, där alla de där färgfotografierna som blev över från en resa får plats.

Det känns alltid så bra att låta fotografier ta plats. Som bloggare och fotograf, fotograferar en ju som att livet hängde på det och med hem följer alltid ett knökfullt minneskort med bilder som sedan bara hamnar på en hårdisk.

Den här serien syftar till att lyfta fram just de fotona.

Först ut, hampafarmen i Lettland, färgfulla, lekfulla, bondigt rustika Lettland. Den där farmen som charmade oss, lärde oss om hampa och gav härliga soliga minnen. Läs mer om den färgstarka hampafarmen i Adzelviese här.

Katarina

Besöket till Adzelviese var en del av en bloggresa i samarbete mellan Latvia Tourism, Nordic TB och Storytravelers under kampanjnamnet #LatviaRoadTrip – Explore Latvia slowly

Text, bild och åsikter är som vanligt mina egna.

#LatviaRoadtrip #EnjoyLatvia

3 Comments

  1. Pingback: Back to Latvia with #LatviaRoadtrip and Storytravelers - NordicTB Collective of travel influencers and digital storytellers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.