Sammanfattningar
comments 14

Dimma, ananas och en leopard – veckoresumé, v.20 och 21 – 2017

Så mycket har hänt att jag inte hunnit att skriva min vanliga veckosammanfattning. Så får helt enkelt slå ihop dem till två. Det kanske får bli så under sommaren, att de kommer varannan vecka eller när jag känner fört. En hinner inte alltid det en vill.

Jag har de senaste två veckorna varit på fotokollo i Vejby strand med det härliga gänget från förra året och några nya, till Lettland med NordicTB med samma gäng som i höstas och en ny bloggerska samt filmteam, på födelsedagsfest hos Johnny och 30 års fest/ bröllop hos min vän Emelie i Småland. Låt oss säga att det varit två busy veckor med alldeles för mycket roligt. Så denna vecka har jag bara sjunkit ner i soffan, tagit det piano och låtit intrycken sjunka in till säsong 1 av Criminal Minds.

Vill du ser mer från oss som rest runt Lettland under #LatviaRoadtrip – kolla tagboard.


Varje till varannan vecka skriver jag en veckoresumé som sammanfattar föregående veckor för att du som läsare ska få en inblick i Äntligen vilses liv på jorden. Sammanfattningen innehåller de senaste veckornas inlägg, reflektioner och mycket inspiration.

Följ gärna bloggen via Bloglovin för att inte missa någon uppdatering.


Jag i Lettland av Helena Gunnare.

inlägg från veckorna

Mot nya roadtripäventyr i norra Lettland
Vykort från Lantus country house – Lettland
En korthike vid Múlafossur på Färöarna
Fotodagbok: Klipphäng vid Lidingö

What not to love, Lettland?

älsk´

Tänker att jag ägnar den här veckosammanfattning till en lista, inte med stjärnögonblick, men ändå inspirerad av Reaktionista (för övrigt grym blogg) och gör en lista över det jag älskar att älska just nu. Lite älsk´helt enkelt.

# Vi börjar med dimman i Lettland som kan vara det mest magiska jag sprungit på i mannaminne. De där dimmiga grantopparna kommer leva länge i mitt medvetande som mitt mest episka instagram-moment.

Mr.Pineappple på instagram som rippar något annat kreativt ananas-konto och släpar med sig en ananas runt landet fast med lite mer humor, känns det som. Bara fem foton än så länge men misstänker en episk instagram-sommar och eventuellt ananas-krig.

# Den vänskap en får på köpet när en är resebloggare och fotograf. Fotokollo i Vejbystrand, fyllt till bredden med härliga människor, fyra resebloggar och två filmare mot världen i Lettland och ett fantastiskt kalas hos Johnny, som för övrigt gav mig en present, som hamnar fyra på listan över älsk och följer nedan.

Resebloggvänskap❤️ @antligenvilse och @travel_johnnybajdzjan

Ett inlägg delat av FANTASIRESOR (@fantasiresor)

Vänskap med andra resebloggare, här Ann-Mari. 

# Min nya leopardress signerad resebloggaren Johnny, färsk från en marknad i Kina. Funderade på ett slag om jag verkligen skulle dela den här bilden. Den är ju kanske inte till min fördel. Men whats not to love? Eller?

# Angelicas nya konto lumbersexual_women på instagram. Om jag ska vara ärlig har jag ingen riktigt bra kommentar på den. Min leopardress skäms lite i sitt sällskap. Här med ruggigt snygga Katta från Bucketlife.

Hur har dina två veckor varit? Högt/ lågt? Några leopardressar eller ananaskonton kanske?

Katarina

 

14 Comments

 1. Jag har på tok för lite leoparder och ananaser i mitt liv just nu känner jag. Men jag har lyckats hålla mig upptagen ändå faktiskt 😉 Ganska mycket på gång i huvudet just nu – så ser fram emot spahelg i Estland <3

  GLAD FREDAG!

 2. Om man ser antal kommentarer jämfört med likes på leoparddressbilden så har vi nu receptet på hur vi skapar ”engagement” på instagram. Nu gäller det bara att hitta lämpliga uppföljare.

  Ananaskontot måste jag också följa. Jag är ju lite svag för ananaser och gillade inte när en känd svensk trendanalytiker berättade på ett seminarium att ananasen är ut. Då tänkte jag instinktivt -fel, jag sätter mina egna trender och hos mig är ananasen evig.

  Annars har jag precis satt mig ner för att skriva om en reseledares vecka hemma i Sverige, när man är mellan resor. Det händer ju rätt så mycket då också.

  Kram

  • Katarina says

   haha. Ja det har du rätt i. Det är bra engagement det. 🙂 haha Ja lämplig uppföljare börjar mer och mer luta åt att denna fantastiska dress får följa med som pyjamas världen över. Alltså leopardpyjamas i alla hotell jag kan hitta, ftw! hahaha 🙂 eller kanske inte.. host host

   ja ananaser är def inte ute. flamingon är jag redo att släppa, men anansen är evig!

   ja skönt att vara hemma en vecka. har du något planerat i helgen?

 3. Mer leopard i livet, alltså! Och ananaser också för den delen. Min vecka har varken innehållit det ena eller andra, men däremot mandelpaj med timjan och en herrans massa ogräs i trädgår’n. Det är livet som lantis, det 😉

 4. Haha, älskar dressen! Jag som fyller 40 nästa år ska ju lätt bli all in leopardtant.

  Och lumber sexual. Älskar kontot & Angelicas humor, haha. Mitt oseriösa gästspel var en stor ära 😉

 5. Leo for ever 🙂
  Jeg har leo-ballerinaer, blir alltid i godt humør av dem – og av dine fine oppdateringer 🙂

  • Katarina says

   haha. Ska jag ta dressen till vinterroadtrippen så kan du ta dina ballerina? Japp, det är en deal! haha

 6. Jäklar vad snygg du är i den dressen! Så fint att du har fullt upp med härliga grejer! Tusen tack för länkkärlek och fina ord + kul att du kunde ha användning av konceptet <3

  • Katarina says

   Ja jag tycker att ge kärlek är viktigt. och att länka. Så länkkärlek är ju bäst! 🙂 Ja men du har en väldigt inspirerande blogg må jag säga 🙂

 7. Pingback: Back to Latvia with #LatviaRoadtrip and Storytravelers - NordicTB Collective of travel influencers and digital storytellers

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.