Sammanfattningar
comments 14

Dimma, ananas och en leopard – veckoresumé, v.20 och 21 – 2017

Så mycket har hänt att jag inte hunnit att skriva min vanliga veckosammanfattning. Så får helt enkelt slå ihop dem till två. Det kanske får bli så under sommaren, att de kommer varannan vecka eller när jag känner fört. En hinner inte alltid det en vill.

Jag har de senaste två veckorna varit på fotokollo i Vejby strand med det härliga gänget från förra året och några nya, till Lettland med NordicTB med samma gäng som i höstas och en ny bloggerska samt filmteam, på födelsedagsfest hos Johnny och 30 års fest/ bröllop hos min vän Emelie i Småland. Låt oss säga att det varit två busy veckor med alldeles för mycket roligt. Så denna vecka har jag bara sjunkit ner i soffan, tagit det piano och låtit intrycken sjunka in till säsong 1 av Criminal Minds.

Vill du ser mer från oss som rest runt Lettland under #LatviaRoadtrip – kolla tagboard.


Varje till varannan vecka skriver jag en veckoresumé som sammanfattar föregående veckor för att du som läsare ska få en inblick i Äntligen vilses liv på jorden. Sammanfattningen innehåller de senaste veckornas inlägg, reflektioner och mycket inspiration.

Följ gärna bloggen via Bloglovin för att inte missa någon uppdatering.


Jag i Lettland av Helena Gunnare.

inlägg från veckorna

Mot nya roadtripäventyr i norra Lettland
Vykort från Lantus country house – Lettland
En korthike vid Múlafossur på Färöarna
Fotodagbok: Klipphäng vid Lidingö

What not to love, Lettland?

älsk´

Tänker att jag ägnar den här veckosammanfattning till en lista, inte med stjärnögonblick, men ändå inspirerad av Reaktionista (för övrigt grym blogg) och gör en lista över det jag älskar att älska just nu. Lite älsk´helt enkelt.

# Vi börjar med dimman i Lettland som kan vara det mest magiska jag sprungit på i mannaminne. De där dimmiga grantopparna kommer leva länge i mitt medvetande som mitt mest episka instagram-moment.

Mr.Pineappple på instagram som rippar något annat kreativt ananas-konto och släpar med sig en ananas runt landet fast med lite mer humor, känns det som. Bara fem foton än så länge men misstänker en episk instagram-sommar och eventuellt ananas-krig.

# Den vänskap en får på köpet när en är resebloggare och fotograf. Fotokollo i Vejbystrand, fyllt till bredden med härliga människor, fyra resebloggar och två filmare mot världen i Lettland och ett fantastiskt kalas hos Johnny, som för övrigt gav mig en present, som hamnar fyra på listan över älsk och följer nedan.

Resebloggvänskap❤️ @antligenvilse och @travel_johnnybajdzjan

Ett inlägg delat av FANTASIRESOR (@fantasiresor)

Vänskap med andra resebloggare, här Ann-Mari. 

# Min nya leopardress signerad resebloggaren Johnny, färsk från en marknad i Kina. Funderade på ett slag om jag verkligen skulle dela den här bilden. Den är ju kanske inte till min fördel. Men whats not to love? Eller?

# Angelicas nya konto lumbersexual_women på instagram. Om jag ska vara ärlig har jag ingen riktigt bra kommentar på den. Min leopardress skäms lite i sitt sällskap. Här med ruggigt snygga Katta från Bucketlife.

Hur har dina två veckor varit? Högt/ lågt? Några leopardressar eller ananaskonton kanske?

Katarina

 

14 Comments

  1. Pingback: Back to Latvia with #LatviaRoadtrip and Storytravelers - NordicTB Collective of travel influencers and digital storytellers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.