Vykort
comments 16

Vykort från Skåne

Hej läsare!

Jag är tillbaka i Skåne för fotokollo i Vejby strand för andra året i rad. Har sett fram emot detta ett helt år och har nu äntligen anlänt! Framför mig väntar två dagar med fotopepp tillsammans med andra fotografer. I år blir vi hela 22 stycken!

Vi var fyra som lämnade Stockholm på morgonen och tog E4an söderut mot Skåne. Jag lyckades övertala de andra till ett snabbt stopp, som blev till två timmar, i Store Mosse nationalpark. Store Mosse bjöd på vackra vidder och strålande sol. Jag får visa mer bilder från det sen.

Skåne och Vejby strand välkomnade oss i solnedgång med varmt väder och lysande knalliga rapsfält. Som att gå in i en gammal tants starkt doftande parfymiga badrum med rosa belysning på.

I skrivande stund är klockan 01 på natten och de andra sover på kollot.

Katarina

 

16 Comments

  • Katarina says

   Tack! Vi hade det så himla kanon! Såg du de små filmerna jag gjorde och postade på instagram?

  • Katarina says

   Varsegod! Tack för kommentaren 🙂 En skulle ju till att ta och skicka några riktiga vykort till alla er resebloggarna. Nästa gång jag är på nån exotiska plats så det är lite sådär jobbigt att hitta en låda at lägga dem på och de kommer fram två veckor efter att jag kommit hem, då ska jag skicka vykort.

 1. Travelsis_ says

  Välkommen till Skåne☀️. Hoppas ni får fina dagar och ser framemot många fina bilder?

  • Katarina says

   hehe. du bor i Skåne misstänker jag? Har dålig koll på allt. Var i Skåne bor du? Alltså jag bara älskar Skåne. Varje gång jag varit vill jag bara tillbaka. Detta kala, karga, vindiga. Älskar.

   • Travelsis_ says

    Det stämmer att vi båda bor i Södra Skåne. Omöjligt att ha koll på allt. Låter kul med ett fotokollo?

    • Katarina says

     Ja det var himla kul faktiskt. Det är viktigt att komma tillsammans och ventilera och lära. 🙂

  • Katarina says

   Hej! 🙂 Det var så mysigt. Var förra året med. Det är Annelie, hon har en majblommekoloni som hon jobbar på på sommaren ideelt och vi lånar den för fotokolla med bröllopsfotografer. Det är bara fotografer och lilla jag. 🙂 Är du sugen på att hänga med nästa år? Självkostnadspris och allt.

  • Katarina says

   Ett gäng fotografer jag träffat tidigare. Främst bröllop. ??

  • Katarina says

   I praktiken så var vi 22 fotografer som träffades och delade med oss av olika saker tillvarandra. Jag pratat om Nordic TB och om att jobba tillsammans, en annan pratade om plug ins, en tredje om sin livsresa, en fjärde på google ads osv osv. Massa kunskap, självkostnadspris, hänga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.