Sammanfattningar
comments 7

Travelmassive ESL, klipphäng, intervju och #kvinnligaäventyrare – veckoresumé, v.18 – 2017

Veckoresumé, v.18 – 2017

Vissa veckor händer det allt bra mycket reserelaterat. Sådär att en funderar på om man ens kan få plats med det i en veckosammanfattning. Men vi fokuserar på mitt liv och hoppar andra tips denna gång.

Veckan började med hemfärd från Åre, arbete och en del bloggande. Hela fyra inlägg har jag lyckas att knåpa ihop under veckan.

INLÄGG FRÅN VECKAN

Årets första festival, utför igen och Insta-mania- veckoresumé, v.17 – 2017
iPhonesnaps från Åre
Intervjuad i Airhelp – Om att reseblogga
Fotodagbok: Ängsö med #kvinnligaäventyrare

intervjuad av airhelp

För ett tag sedan blev jag intervjuad av Airhelp om att reseblogga. Om varför jag startade Äntligen vilse, vad som driver mig och ett och annat restips.I slutändan blev intervjun så himla bra. Man glömmer liksom bort hur roligt det är att bli intervjuad och hur roligt det är att reflektera över sin egen utveckling.

Läs hela intervjun här.

Travelmassive, hos ESL språkresor

travelmassive hos esl

På torsdagen mötte jag upp alla andra resebloggare på Travelmassive. Jag träffade Lola, Sofia, Jeanette, Johnny, Christian, Helena och Peter och Liniz med flera. Travelmassive ordnades på ESL språkresors kontor inne i stan och vi pratade resor, språk och roliga erfarenheter. ESL hade dessutom ett roligt databaserat quiz där en skulle gissa ursprung på en engelsktalande person. Himla roligt. Jag teamade upp med Sofia, Jeanette och några till och hade färgsprakande roligt.

Blir du nyfiken på Travelmassive och vill hänga med andra resebloggare och reseintresserade? Joina Travelmassive Stockholm chapter här.

Läs om andra Travelmassive jag varit på här.

klipphäng på lidingö

Jeanette har berättat om sina fantastiska klippor bakom läggan i Lidingö. Och om de var fantastiska?

Fredagen spenderas här blickandes ut över klippor, vatten och i motljus. Människor passerade i kort kort och med ojämn solbränna som sig bör såhär på vårkanten.

Idag är det novemberkallt och jag sitter inne. Åh du vackra maj månads ombytlighet.

Vackra Lidingö

Att lära sig läsa karta och kompass

kvinnliga äventyrare på ängsö

Så kom lördagen vi alla väntat på tills sist. Jag klev upp i vad som kändes som ottan och for till Ängsö med Louise som har bloggen 365 Äventyr. Har aldrig träffat Louise innan. Men en timma senare och en himla massa tjatter vidare så visste jag bra mycket roligt om både henne och vad hon gör. Louise jobbar bland annat med något som heter Adventure Academy, en helårskurs där en får göra ett äventyrsprojekt. Låt oss säga att jag blev nyfiken.

Dagen spenderades sedan med 150 (?) andra kvinnor och några män på Ängsö naturreservat mellan Västerås och Enöping. Angelica med Vandringsbloggen bjöd in som del av #kvinnligaäventyrare satsningen med Morakniven. Dagen fylldes med workshops, fotoprat, återträffar och nya träffar.

Jag spelade också in en lite film från dagen med 1SE appen.

Är lite ledsen över att filmerna blir dålig kvalité när man delar genom Facebook och Youtube. Varför är det så? Dock klarar instagram det galant så därför direktdelning därifrån.

Ängsö gav mig massa pepp inför kommande vecka. Hoppas ni alla får en fin vecka! Vad gjorde du förra veckan?

Katarina

Kvinnlig äventyrare på strålande glatt humör på Ängsö.

 

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.