Livet och bloggen
comments 15

Mitt halsband kugg från JohannaN

Jag har fått så många härliga och fina kommentarer om mitt kugghjuls- halsband att jag tänkte att det förtjänar ett eget litet blogginlägg.

Jag har alltid varit intresserad av mode och sedan 16 års ålder när jag började gymnasiet och läste miljökunskap, även hållbart mode. Jag var nog först in i min åldersgrupp på second handbutikerna i Vimmerby, där jag är född och uppvuxen. Även om vänner och pojkvän gärna lånade det jag fyndat.

Som vuxen har intresset växt, dalat och växt och senaste halvåret har jag börjat att tänka mer hållbart igen. Jag antar att det är så i livet ibland, det går upp, ner och upp igen. Innan jul när jag skulle införskaffa julklappar tänkte jag därför på JohannaN, en tjej jag gästbloggade åt för tre år sedan.

Läs gästblogginlägget –>  Hållbart mode och Peru – en kulturkrock?

halsband kugg från JohannaN

Mitt halsband kugg från JohannaN

En dag innan jul var jag så lägligt på norra sidan av Stockholm pga av jobbet. Här ligger också JohannaNs butik Replik.

JohannaN har ingen rea, en secondhand shop, livslång garanti på smycket och så går det även att hyra om man vill. Fokus på hållbarhet, kort och gott. Kika in på JohannaN för mer info.

Innan jag beger mig scrollar jag JohannaN och bestämmer mig för att köpa en ring till min faster från butiken.

När jag kliver in genom dörren och möter Johannas vänliga leende vet jag att jag kommer inte gå ut med bara en ring till min faster. Jag tänker att jag köper klappar till hela den kvinnliga delen av familjen inklusive mig själv också. Så det så.

Så på den vägen är det. För att det JohannaN gör är så himla bra, helt enkelt.

Mitt halsband kugg från JohannaN

Jag är galet nöjd med halsbandet. Strålande mässing, lagom tungt och passar till allt. Extra bra gör det sig till mina outdoorkläder dessutom och till partystassen när den kommer fram men mest av allt används den på jobbet. Jag använder det så gott som varje dag.

Katarina

halsband kugg från JohannaN


Följ gärna Äntligen vilse på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om foto och resor. Jag finns också på Facebook, Instagram och Twitter.

15 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.