Vykort
comments 20

Vykort från Åre

Torsdag, 12 januari, 2017

Hej läsare!

Nu har jag anlänt i Åre efter tio timmar på ett skumpigt nattåg från Stockholm. Tänk att det är första gången jag sätter foten i en riktigt skidby, vad jag kan minnas.

Snön ligger tät på taken och ljuset är fantastiskt. Dagen spenderades med att prova ut skidor, äta crepes på Crêperie & Logi, som jag också ätit på i Visby Gotland om ni minns, fota solnedgång, SPA och yoga. Kroppen talar om att jag har haft alldeles för roligt idag så det är dags för att sova så en orkar morgondagens äventyr!

Katarina

are

#winterworkation #InosWW

20 Comments

  • Katarina says

   Ja det är så himla härligt här i Åre! 🙂 vackert så det gör ont i ögonen. Gillar du skidsemester ?! 🙂

  • Katarina says

   Vi har så himla kul 🙂 fantastiskt att åka skidor. Älskar det 🙂

  • Katarina says

   Ja äntligen får jag fota vinterbilder! så himla pepp. 🙂 din blogg är som vanligt en stor inspo när det kommer till vinterbilder. kärlek.

 1. Josefine Lissbol says

  Jag ser fram emot att läsa om din skidåkning idag! Hoppas du hade kul!

  • Katarina says

   haha ja jag ser fram emot att skriva om det också 🙂 Har dessvärre inte haft med mig kameran så bara fotat med mobilen så det får bara bli text. Jag var tvungen att koncentrera mig på att ploga, konstant! haha 🙂

  • Katarina says

   Ja var du på resa med peter och helena som också varit där? Ska ju själv till alperna i mars 🙂 adelboden. Ser så fram emot det!

 2. Pingback: Crêperie & Logi i Åre - en matupplevelse du inte får missa 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.